İşinize Yarayacak 4 Kullanışlı Chrome Eklentisi


Chrome kullanıcıları hepinizi konumuza toplayalım çünkü bu konumuz çok güzel konulardan bir tanesi olucaktır. Bazı sitelerde bazen eklentilerin olmasının gerektiğinin şahidi hepimiz olmuşuz. Bu konumuzda ise işinize gerçek anlamda yarayacak 5 kullanışlı chrome eklentilerinden bahsedeceğiz. İsterseniz sıralamaya geçelim.

1. Adblock for YouTube
14351
Adblock eklentisi

Bu eklentiyi belkide bilmeyen yoktur. En kullanışlı eklentiler sırasında birinci yere alınmağa gerçekten hak gösteriyor. Eklenti ne işe yarıyor? Bu eklenti sayesinde YouTube reklamları engelleniyor ve siz film ve dizilerinize reklam olmadan rahatlıkca izleme hakkı veriyor. Eklenti tamemen ücretsizdir. İstersenizde internet siteleri üzerindende reklamları engelleye bilirsiniz.

2. The Great Suspender


14352
The great suspender eklentisi

Sizde benim gibi onlarca gereksiz sekmeler açarak kullanan biriyseniz bu eklenti tam size göre. Bu eklentinin amacı sizin aktif olarak kullanmadığınız sekmeleri otomatik olarak durduruyor ama kapatmıyor. Eklenti sizin bilgisayarınız daha çok ram harcamasın diye sekmeleri uyku moduna alıyor ve sekmeye yeniden erişmek isterseniz click yaparak sekmeni yeniden aça bilirsiniz.

3. Unshorten.link


14353
unshortenlink eklentisi

Eklentimiz internet üzerinde olan linklerin güvenilir olup olmadığını tespih ediyor ve size bu link hakkında bilgiler söylüyor. Bu eklenti sayesinde size verilen indirme linklerini kontrol ede bilir ve sisteminizi kötü yazılımlardan koruya bilirsiniz.


Dark Reader eklentisi, gece kuşları için oldukça faydalı bir eklenti. Bu eklenti sayede herhangi bir siteyi karanlık modu bulunmasa bile karanlık modlu gibi görüntüleyebiliyorsunuz. Ek olarak kontrastı, parlaklığı, sarılığı ve griliği istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski