TikTok Keşfete Düşme Taktiği


TikTok video ön plana çıkarma nasıl yapılıyor? TikTok videolarım neden ön planda çıkmıyor? TikTok videoları nasıl ilk sayfada çıkar? TikTok keşfete nasıl çıkılır? TikTok videoları önerilenlerde nasıl çıkar? TikTok videolarımı nasıl daha fazla kişiye ulaştırabilirim? TikTok videolarında ufak detaylar izlenme sayınızı ciddi oranda arttıracaktır. Bu makalemizde bahsettiğimiz adımları uygulayarak TikTok videolarınızı daha fazla kişinin görmesini sağlayabilirsiniz.
Son zamanların en popüler uygulamalarından bir tanesi olan TikTok uygulaması kullanıcı sayısını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. TikTok uygulamasından kullanıcılardan son zamanlarda gelen video ön plana çıkarma şikayetlerini bu yazımızda ele aldık. TikTok videoları önerilenlerde nasıl çıkar? Önerilen videolara vidonuz nasıl eklenir?
TikTok ( Musically ) video ön plana çıkarma nasıl oluyor? TikTok kullanıcılara video akışında daha önce izledikleri videolara benzer videoları sunmaktadır. Bu videoların etiketleri içeriği ve konusu videoların karışık olarak sunulmasını sağlamaktadır. Bir kullanıcı telefonundan sürekli düet videoları izliyor ise TikTok uygulaması otomatik olarak %80 ihtimalle düet videoları önermektedir. Ne zaman kullanıcı ilgi alanını değiştirir video akışıda ozaman değişecektir. Videolarınızın daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak için popüler ve kaliteli videolar çekerek bu işe başlamalısınız. TikTok video ön plana çıkara nasıl yapılıyor?


TikTok video ön plana çıkarma yöntemleri

→ İlk aşamada çekmiş olduğunuz video gerçekten izlenebilecek düzeydemi ilk bunun kararını kendiniz vermelisiniz.
→ TikTok arama ekranındaki popüler etiketlerdeki videoları aynı etiket ile çekerseniz bu grupta sizinde videonuz önerilecektir.
→ Öncelikle videolarınızın daha fazla kişiye ulaşması için popüler şarkılar ve dublajları tercih ediniz.
→ Video altına etiketleme yaparken TikTok ana sayfasında en çok ilgi gören etiketleri tercih ediniz. TikTok popüler etiketler videoların önerilme sıklığını ciddi oranda arttırmaktadır.

→ Daha önce düet için çekilmiş popüler hesaplardaki video kayıtları ile düet yaparak yayınlayın.
Bu adımları takip ettiğinizde kısa sürede TikTok platformunda yayınladığınız videoların izlenme beğenilme sayılarının arttığını göreceksiniz. Bir süre sonra takipçi sayınızada ciddi oranda etki edecektir. TikTok videolarınızın daha fazla kişi tarafından izlenmesi için mutlaka kaliteli videolar çekmelisiniz. TikTok uygulaması her kullanıcısının videolarını diğer kullanıcılara sunar ama bunu video kalitesi, etiketler, popülerlik ve video akış geçmişine göre yapacağından farkınızı ortaya koymanız gerekiyor.

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski