2021 En iyi 4 VPN Uygulaması Mobil

 

Vpnler yani sana özel ağlar, senin bilgilerini internet korsanlarından ve diğer kişilerden saklar. Yasaklı sitelere girmenizi sağlar. Bu listemizde 2021'deki en iyi 4 VPN uygulamasını sizler için derledik. 

Ücretli VPN uygulamalarını sizler için ücretsiz bir şekilde indirmenizi sağlıyoruz. Sizde ücretsiz vpn istiyorsanız hemen yazımıza geçelim.

Vpnler sayesinde internette daha güvenli bir şekilde gezebilirsiniz. Bunun nedeni ise sizin IP aderesinizi gizlemesidir. 

Hotspot Shield – En yüksek hızlar için en iyi VPN

 

Hotspot Shield VPN APK


Muhtemelen listemizin en çok bilinen VPN uygulaması olabilir. Gerçekten bu vpn uygulamasını kullanırken inanılmaz hızlara ulaşabiliyor ve internette hızlı ve takılmadan dolaşabiliyorsunuz.

80'den fazla ülkeye bağlanabiliyor ve o sunucularda gezebiliyorsunuz. Ancak bunun için belli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Hemen korkmayın biz size bu ücretli özellikleri bedava sunuyoruz. Sizde aşağıdan Hostspot Shied APK 2021 indirerek tüm özellikleri kullanabilirsiniz.

Hotspot Shield APK vpn uygulamaları arasındaki en gelişmiş uygulama olabilir. Milyonlarca insan kullanmasıyla birlikte bazı avantaj ve dezavantajları bulunmakta.


+İyi ücretsiz sürüm +Cidden hızlı+Çin ve Rusya'daki sunucular+Akış için harika

-Bazı küçük oturum günlüğü-Yönlendiricilerde vb. manuel kurulum yok.
 


Betternet VPN - En Minimalist Tasarım


Betternet VPN Apk 

Betternet VPN, android kullanıcıların en çok indirdiği vpn uygulamalarının başında geliyor. Sadece Google Play üzerinde 50 Milyon+ kişiden fazla indirme sayısına sahip. Bu da onu bir hayli popüler yapıyor. Peki neden bu Betternet VPN apk uygulamasını 50 milyon kişi indirdi ?

  • İndirmesi ve kullanması ücretsizdir - Diğer ücretsiz VPN uygulamalarının aksine belli bir süreliğine deneme değil sonsuza kadar ücretsiz kullanırsınız.
  • Kredi kartı gerekmez - Birçok ücretsiz VPN programı deneme süresinin ardından kayıt olmanızı ister, bunun için de kredi kartı bilgilerinizi sorar. Betternet VPN’i kredi kartı bilgilerinizi vermeden kullanabilirsiniz.
  • Kayıt veya giriş gerekmez - Bu ücretsiz VPN uygulamasını kullanmak için bir hesap oluşturmanız gerekmez. İndirip kayıt olmakla uğraşmadan hemen VPN bağlantısını sağlayabilirsiniz.
  • Basit ve tek tuşla bağlanma - Tek dokunuşla VPN bağlantısını açabilir veya kapatabilirsiniz.
  • En hızlı sunucuya bağlar - Betternet, ücretsiz VPN servisi olmasına rağmen her zaman en hızlı sunucuya bağlanmanızı sağlar.
  • En iyi WiFi Hotshop Shield - Herkese açık WiFi ağlarında güvenlik kaygısı duymadan bağlanıp işlerinizi halledebilirsiniz.

Betternet VPN’i diğer ücretsiz VPN programlarından/uygulamalarından/servislerinden ayıran bazı özellikleri sıralayacak olursam:


 

Turbo VPN - En Hızlı Bağlantı

Turbo VPN Apk

Turbo VPN Apk, ile sitelerin engellerini kaldırıp sınırsız bağlantı kurabilirsiniz. Diğer VPN uygulamalarına göre daha hızlı olduğu aşikar. 

Uygulama genel olarak ücretsiz fakat diğer vpn uygulamalarında olduğu gibi bunun da belli bir ücret ödeyerek ek özelliklerden faydalanma özelliği var. Ancak biz size tüm bu özellikleri ücretsiz bir şekilde sağlıyoruz. 
 

Free VPN - En Güvenilir VPN 

Free VPN Apk 


Ücretsiz VPN açıkken tüm trafiğiniz şifrelenir. Gizliliğinizi ve kimliğinizi korur ve herhangi biri tarafından izlenme korkusu olmadan web'de anonim olarak gezinmenize olanak tanır. Bunun yanı sıra, coğrafi olarak engellenen tüm içerik ve hizmetlerin engellemesini de kaldırır.

FreeVPN, Youtube, Netflix, Hulu ve Twitter, Instagram, WhatsApp, Facebook, WeChat, Roblox ve hatta TikTok gibi diğer sosyal ağları işte, okulda, otelde ve hatta bir kafede kullanmanıza izin verecektir.
iPhone ve Android için 1 numaralı ücretsiz VPN'dir. İnanmak için denemek zorundasın.

Ana özellikler şunları içerir:
  •  Uygulama içi reklamlarla desteklenen ücretsiz sınırsız VPN
  •  Tek dokunuşla VPN bağlantısı: üstün şifreleme, birinci sınıf güvenlik
  •  Otomatik en hızlı bağlantı
  •  Tüm uygulamalarda Reklamları Engelle
  •  Aralarından seçim yapabileceğiniz 1000'lerce küresel sanal konum
  •  Kullanıcı veri kaydı yok

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski