Viber Apk İndir


 

 

Viber, ÜCRETSİZ, kullanımı kolay, hızlı ve güvenli bir mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. Dünyaki 1 milyarı aşkın kişi, mesajlaşmak için Viber'ı kullanıyor! Yeni bir hat üzerinden arama yapma fırsatı için şimdi bize ücretsiz bir mesaj atın.


Viber, tamamen ücretsizdir. Konuşmaya veya mesajlaşmaya başlamak için bir wi-fi bağlantınızın veya internet veri paketinizin olması yeterlidir. Ücretsiz uluslararası arama yapabilir, mesaj gönderebilir, grup sohbeti başlatabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Nerede olursa olsun insanlarla bağlantıya geçmek için Viber'ı yükleyin.


Viber neden en ideal mesajlaşma uygulamasıdır?


Ücretsiz Mesaj Gönderin

İnsanlarla bağlantıda olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Ücretsiz mesaj gönderin, fotoğraf, çıkartma, GİF, video veya dosyalar paylaşın.


Ücretsiz Sesli ve Görüntülü Arama Yapın

Aileniz ve arkadaşlarınızla yeni bir hat üzerinden ücretsiz sesli veya görüntülü bağlantı kurun!


Grup Sohbeti Başlatın

250'ye varan üye için grup sohbeti başlatarak arkadaşlarınız, aileniz veya iş arkadaşlarınızla bağlantı içinde olun.



%100 gizlilik içinde Sohbet veya Arama yapın

Şifreleme güvenliği sayesinde, Viber üzerinden paylaştığınız herhangi bir bilgi sadece siz ve paylaşım yaptığınız kişi arasında kalacaktır. Cihazınızdan alıcının cihazına gönderdiğiniz her mesaj, şifreli bir koda sahiptir; bu kod sayesinde alıcının cihazındaki şifre çözücüyle metne dönüştürülebilir. Şifreleme anahtarları sadece kullanıcı cihazlarında bulunur, başka bir yerde bulunmaz. Viber da dahil olmak üzere, kimse mesajlarınızı okuyamaz.


,


GIF ve Çıkartmalarla Kendinizi İfade Edin

Kelimeler bazen yetersiz kalır! Duygularınızı, GIF ve Viber Çıkartma Mağazasındaki 35.000 çıkartma ile ifade edin.


Sınırsız Üyelerle bir Viber Grubu oluşturun

İlgi alanınıza göre kendi Viber Grubunuzu oluşturabilirsiniz! Sınırsız sayıda insanla ortak bir konu veya ilgi alanı hakkında paylaşım yapabilirsiniz. Daha fazla alanda yönetici kontrolleri ve sohbet özellikleri sayesinde eşsiz bir sohbet alanının tadını çıkarabilir, kontrolü elinizde tutabilirsiniz.


Sohbet Uzantıları Sayesinde Sohbetinizi Zenginleştirin

Favori bağlantılarınız, GIF'ler ve videolar, Yelp, YouTube, Booking, Spotify ve daha fazlasına erişmenize olanak sağlayan Sohbet Uzantıları sayesinde sohbetlerinizi daha cazip hale getirin.


Viber Out ile Sabit Hat Telefonlarına Düşük Maliyetli Aramalar Yapın

Viber Out'ın düşük maliyetli uluslararası arama hizmetinden yararlanarak sabit hatları, Viber kullanıcısı olmayan veya cep telefonu veya internet bağlantısı olmayan kimseleri arayabilirsiniz.


Viber Out Abonelikleri, uygulama üzerinden seçilen plana göre aylık veya haftalık olarak satın alınabilecek konuşma dakikaları sayesinde belli bir numaranın aranabilmesini sağlar. iTunes üzerinden abonelik almanız halinde bedel, satışın onaylanması sonrasında iTunes Hesabınızdan tahsil edilir. Otomatik yenileme seçeneği açıksa abonelik otomatik olarak yenilenir; otomatik yenilemenin engellenmesi için otomatik yenileme seçeneğinin, planın sona erme tarihinden en az 24 saat önce kapatılması gerekmektedir. Seçtiğiniz planın bedeli, mevcut planının sona ereceği tarihten 24 saat öncesine kadar Hesabınızdan tahsil edilir. Aboneliğinizi dilediğiniz zaman cihazınızdaki iTunes Hesap ayarlarından yönetebilirsiniz. Otomatik yenileme seçeneğini de yine bu ayarlardan kapatabilirsiniz.


Çok daha fazlası:

● Arkadaşlarınızın bir şey kaçırmaması için grupta onlardan söz edin

● Rehberinizdeki birden fazla kişi için mesaj yayınlayın

● Grubunuzun ekranının üzerine mesajlar ekleyin

● Belli bir mesaja grup sohbetiyle yanıt verin

● Konumunuzu paylaşın

● Arkadaşlarınızla rehber bilgisini paylaşın


Viber, e-ticaret ve finansal hizmetlerde bir dünya lideri olan Rakuten Group’un bir üyesidir.

Ücretsiz Viber Messenger'ı Kurun ve Bağlantıya Geçmeye Başlayın!


 

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski