Block Craft 3D 2.13.33 Apk + Mod (Sınırsız Para)

 


Block craft hileli 2021 indirmek için tam adresindesiniz.

İnşa etmeye başlayın ve dünyaya yapılarınızı gösterin. Block Craft Apk, tüm aile için ücretsiz bir oyundur: çocuklardan, oğlanlardan ve kızlardan yetişkinlere.

Özellikleri:

•  Eğlenceli bina oyunu:  Çok sayıda farklı yapı. Bir ev, bir kale, bir maden, hatta ölüm yıldızı ve Eyfel Kulesi inşa et!
•  Aile için mükemmel bir oyun:  erkekler ve kızlar buna bayılacak.
•  En iyi simülasyon oyunlarından biri:  eğlenceli ve ücretsiz bir simülasyon oyunu!
•  Çok sayıda piksel:  özel piksel grafiklerinin keyfini çıkarın.
•  Bedava oyun:  bedava oyna!
•  Karakterinizi seçin:  erkek mi kız mı?
•  Yeni:  hayvanları sahiplenin ve onlarla oynayın! Komik!

Önemli Noktalar:

 

 

Block craft hileli versiyon ile istediğiniz şeyleri satın alabilirsiniz çünkü sınırsız para hilesi mevcuttur.


Ready'de muhteşem binalar mı? Engellemek? Gitmek! Evinizi, kalenizi veya madeninizi inşa ederek oyunu öğrenin… Binanızı kendi derilerinizle mobilyalarınızla süsleyin! Şimdi en iyi inşaat oyunlarından birini oynayın!

Çok sayıda Evcil Hayvan ve ücretsiz keşif Evcil
hayvanlarla oynayın! Bir köpek, bir kedi ve hatta bir fil sahiplenin! Diğer blok oyunlarından farklı olarak Block Craft 3D'de canavar yoktur: en iyi binaları inşa etmeye veya dünyayı keşfetmeye odaklanabilirsiniz.

Çok oyunculu oyun: arkadaşlarınızı ziyaret edin Keşfe
başlayın! Arkadaşlarınız (veya düşmanlarınız) tarafından inşa edilen şehri ziyaret edebilir ve inşaatlarını bitirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Çok oyunculu çok eğlenceli!

 


Block Craft'ta oluştur ve sat , modlara, başlatıcıya veya PE'ye gerek yok. Özel bloklar yaratabilir, özel mobilyalar üretebilir veya tam bir inşaat taslağı hazırlayabilirsiniz! Ve daha da iyisi: bunları sat ve bir sürü mücevher al!

Çok yaratıcı değil mi?
Block Craft 3D'de haritaya gerek yok, yeni fikirler almak için arkadaşlarınızın köyünü ziyaret edin ve harika yapıları kolayca inşa etmek için planları ve kılavuzları takip edin.

 

 

 

 

 

 

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski