Google Adsense ile Para Kazanmak

 


Google Adsense ile Para Kazanmak en garanti para kazanma yöntemlerinden biridir. Girdiğiniz internet sitelerinde karşınıza çıkan reklamlar, Youtube izlerken bir anda karşınıza çıkan reklamların hepsi Google Adsense tarafından çıkarılmaktadır.

Google adsense ile para kazanmak çok basit. Sitenize koyduğunuz reklamlara okuyucuların her tıklaması başına belirli bir miktar kazanıyorsunuz. 

Google Adsense adından da anlaşılacağı üzere Google’ın sahip olduğu bir şirkettir. En popüler reklam verme adresi olarak bilinir. 

Bu yazım ile size şunları garanti ediyorum.

 1 – Kesinlikle Google Adsense ile para nasıl kazanılır öğreneceksiniz.

  Google Adsense tıklama başı ne kadar kazandırıyor sorusuna net bir cevap alıcaksınız. 

 3 – İnternetten nasıl kolay para kazanabileceğinizi kesinlikle öğreneceksiniz. Bu makalemde olmasa bile diğer makalelerime buradan bakabilirsiniz.

Google Adsense Nedir ?


Google Adsense nedir ? sorusunun cevabını size çok basit bir şekilde anlatacağım. Google Adsense reklam veren siteler arasında en çok kazandıran sitedir. 
 
İçerik paylaştığınız bir siteniz varsa sitenize reklamlar yerleştirerek tıklama başı para kazanabilirsiniz. Reklam sitili yönünden zengin olduğu için diğer reklam verenlerden onu ayırıyor. 
 
Bir internet siteniz veya youtube kanalınız varsa ve internetten para kazanmak istiyorsanız sizin için en iyi yöntem bu olacaktır. Çok paralar kazanabilirsiniz. Size bunu bu yazımda kanıtlarımla kanıtlayacağım.
 
 

Adsens’ten Nasıl Para Kazanılır ?


Adsenseten para kazanmak isterseniz iki yöntemi vardır ben size bunları anlatacam. Google adsense kayıt olduktan sonra bir siteniz var ise kısa bir kod işleminden sonra reklamlar siteniz onaylanırsa gösterilmeye başlar.

Google adsense’in sitenizi onaylaması için bazı kriterleri yerine getirmeniz gerekmekte. Bunlardan bazıları özgün içerik, 15 – 20 adet içerik paylaşmanız gerek. Bunları yaptıktan sonra onaylanırsanız sitenize reklamları yerleştirmeye başlıyorsunuz.

Bir diğer para kazanma yöntemi ise Youtube üzerinden gerçekleşiyor. Bir youtube kanalınız varsa ve belirli bir kitleye hitap ediyorsanız videolarınıza reklam yerleştirebilir ve izleyicilerin bu reklamları izlemesi halinde para kazanabilirsiniz. 

Website’de olduğu  gibi youtubeun’da bazı kriterleri var. Bu kriterleri yerine getirirseniz reklamları videolarınıza yerleştirebilirsiniz. Bunlarda biri 1000 abone sayısına ulaşmak bir diğeri ise 10000 saat izlenmeye ulaşmak. Bunları yerine getirip para kazanmaya başlayabilirsiniz. Sizde para kazanmak istemez misiniz ?

reklam

Ne tür Websiteler’den Para Kazanılır ?


Adsense’den para kazanmak istiyorsanız bir websiteye ihtiyacınız var. Website açmasını bilmiyor musunuz ? Buradan nasıl açıldığına ulaşabilirsiniz. 
 
Sizde bir website açarak para kazanabilirsiniz. Birçok türde açabilirsiniz ancak hiç bir bilginiz yoksa daha Niş bir website açmanız sizin yararınıza olacaktır.
 
Niş bir Website nedir ? derseniz hemen açıklayayım. Sadece belirli bir konu üzerinde paylaşım yapan website demektir. Örneğin, yemek tarifleri, futbol ile ilgili bir site.
 
Niş bir site açarsanız herşeyi yaptıysanız ve SEO dereceniz güzelse google aramalarında üst sıralarda çıkıyorsanız para kazanmamanız için hiçbir engel yoktur. 
 
İyi bir ziyaret sayısı ile çok ciddi rakamlar kazanabilirsiniz. Website açarak para kazanmak adlı makalemizi okuyarak daha ayrıntılı bir bilgi edinebilirsiniz. 
 


 

SEO’ya Uygun Website Nedir, Nasıl Olur ?


SEO kelimesinin anlamı Search Engine Optimizasyon anlamına gelmektedir. Bir webisteniz var ise ve para kazanmak istiyorsanız bu kavramların hepsini bilmeniz gerekmekte.
 
Sitenizi üst sıralara çıkartmak için SEO skorunuzun yüksek olması gerekmekte. SEO skorunu etkileyen birçok yöntem vardır. Bunları daha ayrıntılı araştırarak öğrenebilirsiniz. 
 
Peki SEO skorunuzun iyi olmasının size ne etkisi olacak ? Hem de efsane etkisi oluyor arkadaşlar. Eğer SEO skorunuz güzelse ve siteniz aramalarda üst sıralarda çıkıyorsa çok yüksek seviyelerden para kazanabilirsiniz. 
 
Nasıl yani ? der gibisiniz hemen anlatayım. Siteniz üst sıralarda çıkınca tıklanma sayılarınız artacaktır yani sitenizde Adsense reklamlarını görüntüleyenlerin sayısı artacaktır. Buda sızın gelirinizin artmasını sağlayacaktır. 
 
 

Adsense Neye Göre Para Veriyor ?


Adsense ile para kazanmak çok zor değil. Herkesin merak ettiği soruların başında geliyor ” Adsense neye göre para veriyor ? “sorusu. Sizler için hemen anlatıyım.
 
Google adsense sitenize koyduğunuz reklamların ziyaretçiler tarafından tıklaması sonucu size bir ücret öder. CPM’inize göre değişmektedir bu ücret. Ortalama tıklama başına 0.75 kuruş kazanabilirsiniz belki bu oran tıklama başı 2 3 TL’leri bulabilir. 
 
Youtube üzerinden ise video izlerken ekrana çıkan reklamlardan para kazanırsınız onun ücreti biraz daha düşüktür. Tabi ki bu ücret kategorinize bağlı olarak değişir. Eğlence kanalınız var ise az kazanmanızı bilmeniz gerek.
 
Yani 1000 İzlenme başına eğlence kanalı 1 Dolar kazanıyor ise bir eğitim kanalı 1000 İzlenme başına 3 ila 5 Dolar kazanabilir. Seçiminizi iyi yapmanızda yara var. 
 
 

Adsene Pin Kodu Onayı Nedir ?


Google Adsense’den para kazanmaya başladığınız zaman belli bir miktarı geçtikten sonra sizin hesabınızı doğrulamanızı ister. 
 
Bu doğrulama işlemi ise bir kod üzerinden olur.  Size mektup ile bir kod gönderir ve bu kod elinize ulaştığında kodu girip hesabınızı doğrulayabilirisiniz. 
 
Peki, kod ne kaç günde geliyor ? Arkadaşlar ben kod istediğimde Fransa Merkezinden 1 Ayda geldi. Evet abartmıyorum 1 Ay. Evet içinizden çok fazla değil mi diyeceksiniz. Ancak kodu 1 kere girdikten sonra başka doğrulama yapmanıza gerek kalmıyor. Sizde para kazanmak istiyorsanız bu süreyi bekleyeceksiniz. 
 
Bu süreyi bekleyemem diyorsanız buradan diğer internetten para kazanmak adlı makalelerime bakabilirsiniz. 
 
 

Google Adsense Ne Kadar Kazandırıyor ?


Para kazanmak isteyen arkadaşların en çok merak ettiği soru budur. ” Ne kadar Kazandırıyor ? ” durun hemen sabırsızlanmayın cevaplıyorum. Ama önce şunu bilmeniz gerekiyor ki hiçbir işte para odaklı düşünmeyin. Parayı ikinci planda tutun para size gelecektir. 
 
Kazançlar kişiden kişiye göre değişmektedir. Ayda 100 TL kazananda var. Ayda 10 Bin TL kazananda var bu tamamen size bağlı diyebilirim.
 
Sitenize uğrayan misafirlerin sayısı ne kadar fazlaysa reklama tıklayanların sayısı da o kadar fazla olacaktır. Hepsi doğru orantılıdır. Ziyaretçinin fazla olması içinde kaliteli bir iş çıkartmanız gerekmektedir. Tıklama başı 10 kuruşta alan var tıklama başı 5 TL’de tamamen size bağlı. Hadi o zaman sizde Para kazanmaya başlayın.
Size vereceğim tavsiyeler ile adsense kazancınızı 2 ye belki de 3 e katlayabilirsiniz. İyi okuyun.
 
İşinizi her zaman kaliteli yapın baştan savma olursa birşeyler kazanmayı beklememek gerek. 
 
Sitenizin SEO skorunu arttırın google’da üst sıralara çıkın. Sizde bu taktikleri uygulayın kazancınızı arttırın. 





Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski