Spotify 8.6 Premium APK 2021

 

Ücretli bir uygulama olmasına rağmen Spotify Premium Apk İndir 2021 ile ilgili bir çok konu başlığı görebilirsiniz ancak en güvenilir kaynak olarak sizlere sitemizden bu hizmeti vermenin gururu içerisindeyiz.

iOS ve Android işletim sistemlerinde bu uygulama sayesinde sizlerde premium özellik sayesinde istediğiniz müziği dilediğiniz anda çok az bir internet harcaması yaparak dinleyebilirsiniz.

Ücretli bir uygulama olmasına rağmen Spotify Premium Apk İndir 2021 ile ilgili bir çok konu başlığı görebilirsiniz ancak en güvenilir kaynak olarak sizlere sitemizden bu hizmeti vermenin gururu içerisindeyiz.

iOS ve Android işletim sistemlerinde bu uygulama sayesinde sizlerde premium özellik sayesinde istediğiniz müziği dilediğiniz anda çok az bir internet harcaması yaparak dinleyebilirsiniz.

Spotify Nedir?

Spotify uygulaması Android platformunda oldukça bilinen popüler uygulamalardan birisidir. Spotify için kısaca müzik dinleme uygulaması diyebiliriz. Beğendiğiniz ve takip ettiğiniz sanatçıların istediğiniz albümüne bu program ile anında ulaşıp dinleyebilirsiniz.  Sanatçıların yeni çıkarmış olduğu şarkıları birçok kişiden önce bu programla dinleyebilirsiniz.

Spotify Premium APK Özellikleri

50 milyondan fazla şarkıya sınırsız yüksek kaliteli dinleme erişimine Spotify Premium 2021 ile sahip olabilirsiniz. İnternet bağlantınız olmasa da müzik dinleyebilirsiniz. Araya giren can sıkıcı reklamlar olmadan müzik dinleyebilirsiniz. Sınırsız şarkı atlayabilirsiniz. İstediğiniz şarkıcının şarkısını ve albümünü kaydedebilirsiniz. Bu programla dilediğiniz şarkıyı sırayla dinleyebilirsiniz.


Spotify Premium Mod APK Nasıl Kurulur?

İndirme linki “APK İNDİR” görseline tıklayıp programı indirin. Spotify Premium Mod APK programını kurmadan önce Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklara izin vermelisiniz. İndirilenler klasörüne girin ve indirdiğiniz Spotify Premium APK dosyasını açarak kurulum yapın. Daha sonra hesabınızla giriş yapın. Artık sizde bir Spotify Premium sahibi oldunuz demektir.

Spotify Premium Apk 8.6.00.101 – Eylül 2019 Spotify Ltd. isimli şirket tarafından geliştirilen ve Google Play de yayınlanan dünyanın en popüler Android müzik uygulamasıdır. Spotify Premium 2021 ile kendinize özel müzik listeleri oluşturup reklamsız bir biçimde oluşturduğunuz müzikleri dinleyebilirsiniz. İstediğiniz şarkıyı listeden seçemezsiniz. Tekrar oynat gibi birçok özellik kapalıdır. Fakat Premium mod üyelerine bu iki özellik açıktır. İndirme modu sürümü şimdiye kadar hiç yayımlandı.

Spotify Premium Özellikleri

  • Spotify Premium Apk 2021 hesabı şu özelliklere sahiptir:
  • Spotify Bağlantısı Açık
  • Görsel reklamlar engellendi
  • Sesli reklamlar engellendi
  • Müzik arama açıldı
  • Karışık çalma özelliği aktif
  • İstediğin şarkıyı seçip açma
  • En yüksek kalitede dinleme aktif
  • Tekrar oynat açık
  • İndirme modu çalışmıyor


                                                            Spotify Premium APK 5.8 İndir



Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski