Cargo Simulator 2021 1.14 Apk İndir


 Cargo Simulator 2021 oyunu gerçek Türkiye haritası üzerinde tüm şehirleri ve 300'den fazla ilçeyi içeren bir tırcılık simülasyonudur. Oyunda sunulan Multiplayer seçeneği sayesinde, arkadaşlarınızla aynı harita üzerinde oynayabilir, interaktif, eğlence dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz.


Bu oyun ile uçsuz bucaksız bir haritada çeşitli yükler ve çekiciler ile taşımacılık deneyimi yaşayacaksınız. Yapacağınız her teslimat ile bütçenizi artırıp yeni garajlara ve çekicilere sahip olabileceksiniz. Sahip olduğunuz çekicileri, yol üstünde karşılaşacağınız modifiye merkezlerine uğrayarak dilediğiniz aksesuarlarla kişiselleştirebileceksiniz.

İstediginiz il ya da ilçede şirketinizi kurarak başlayacağınız bu maceraya, Edirne'den Ağrı'ya, Adana'dan Sinop'a Türkiye'nin tüm şehirlerinde ve birçok ilçesinde devam edebileceksiniz.

Oyun, içerdiği gerçekçi tır ve kamyon modelleri ve gelişmiş fizik motoru ile size harika bir şöforlük deneyimi yaşatmak üzere geliştirilmiştir.

Tır sürme deneyiminiz sırasında karşılaşacağınız galerilerden beğendiğiniz tır çekicileri satın alabilirsiniz.

Ekskavatör, yükleyici, dozer gibi iş makinaları, çimento, inşaat malzemeleri, gıda ve akaryakıt tankeri gibi birçok yük çeşidini taşıyacağınız görevler bulunmaktadır.

Bu tır simülasyonunda, trafik ortamındaki diğer araçlara dikkat etmeniz ve yükünüzü hasarsız şekilde teslim etmeniz istenmektedir. Yapacağınız kazalar, kazancınızdan kesinti yapılmasına sebep olur.

Cargo Simulator 2021: Türkiye, gelecekte de heyecan verici yeniliklerle gelişimini sürdürecektir.


Cargo Simulator 2021 1.14 Güncelleme

2021-09-26
----- v1.14 -----
- Yeni cekici modeli: Mercures Axe1840
- Yeni yukler: Saman balyasi, mermer blok
- Multiplayer Quick modunda alanlar genisletildi, tek alandaki kisi limiti 50'ye cikarildi
- Gorus alanini iyilestirmek icin ic kamerada navigasyonun arka plani transparan hale getirildi
- Multiplayer Quick Mode'da zaman zaman kisi sayisinin yanlis gosterilme problemi duzeltildi

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski