eFootball 2021 Hileli APK İndir

PES APK ve tüm ek bilgi dosyalarını indirdikten sonra (oyun çok büyük olduğundan ve Lite sürüm diye bir şey olmadığından WiFi bağlantısı kullanmanızı öneririz), aşağıdaki özelliklerin keyfini çıkarabiliriz:

  • Sahip olduğunuz süreye bağlı olarak Yerel, Çevrimiçi, Yerel Lig ve Dostluk gibi farklı oyun modları.
  • Yeni efsanevi oyuncular: Beckham, Zico, Romario, Cruyff, Nedved, Gullit, Maldini ve Khan gibi geçmişten gelen yıldızların yanı sıra her hafta eklenen yeni yıldızlarla oynayabilirsiniz.
  • Yeni Öne Çıkan Oyuncular, futbolcuların hafta sonu boyunca gerçek hayattaki performanslarına dayanan, ayrıntılı istatistikler ve geliştirme ve yeni beceriler edinme imkanı ile sınırlı sürüm.
  • FC Barcelona ve Liverpool FC gibi işbirliği yapan kulüpler de dahil olmak üzere harika takımların oyuncularının özel versiyonlarını edinin. Coutinho'nun bu yılki oyunun imajı olmasına şaşmamalı.

Genel olarak, indirip yükledikten sonra oyunun keyfine varacaksınız. Uzun kurulum sırasında geçen süre, oyunu oynamaya başladığınızda meyvelerini verecektir.

PES'in Özellikleri:

Pro Evolution Soccer 2021 apk'nın özellikleri aşağıdaki gibidir.

Arkadaşlarla yarışın:

İster arkadaşlarınıza karşı ister dünyanın geri kalanına karşı oynayın. 1 VS 1 deneyimi için Yerel Maç modunda bir arkadaşınıza karşı dostluk maçı yapın. Veya birden fazla arkadaşınızla oynamak için 'Lig Maçı' oynayın. 'Arkadaş Maçı' Modu, ceza listenizdeki kullanıcıyla bir maça katılmak kolaydır. Yeteneklerinize güvendikten sonra, dünyaya karşı oynamak için 'Çevrimiçi Maç' modunu oynayın.

Yeni Ligler:

PES 2019 artık başta Avrupa, Rusya, Belçika, Danimarka, İskoçya, Türkiye ve Portekiz olmak üzere 12 yeni futbol liginden resmi lisansa sahip. Uzun zamandır beklenen J League of Japan da Çin ve Tayland ligleriyle birlikte PES 2019'a eklendi.

Yeni Efsanevi futbolcular:

Beckham, Romario, Zico gibi heyecan verici efsanevi oyuncular eklendi. Gullit, Cruyff, Kahn, Maldini ve Nedved gibi diğer oyuncular da eklenecek. İkonik takımların oyuncuları da Liverpool FC ve FC Barcelona oyuncuları gibi oynamaya hazır olacak.

bURAYA


Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski